Sunday, October 31, 2010

Testi untuk TimeWise Miracle Set dan Serum+C

TimeWise Miracle set adalah set penjagaan kulit wajah yang paling kak suka ..
Ditambah pula dengan TimeWise Firming Eye Cream dan tidak ketinggalan juga TimeWise Replenshing Serum+C.
Lihatlah sendiri hasilnya ..

Ini adalah antara koleksi gambar-gambar kak has .. yang tak bertudung tu gambar kawin 13 tahun lepas.

Kawan-kawan sekolah selalu berkata wajah kak has tiada masalah, tapi wajah yang tiada masalah tetap akan berkedut, kusam, kering dan berjeragat tanpa penjagaan rapi dan tanpa penggunaan produk yang betul.

Bagi kak has, semakin berusia, kulit wajah kak has tidak banyak berubah .. dan bagi kak has, umur bukan rahsia tetapi menjadi kebanggaan pulak ..:-D
Anda juga mahukan itu bukan?Yang tengah tu TimeWise Replenishing Serum+C. Kalau dulu, masa zaman-zaman penggunaan produk berpitera dari Jepun, kak has memang tak mampu nak guna mask yang berharga RM45 sekeping setiap minggu apatah lagi serumnya, harga pun tak pernah nak ambil tahu sebab kak has tahu pasti ianya mahal.

Tapi sekarang, penggunaan serum selama sebulan setiap 3 bulan, masih berpatutan. Memang berbaloi-baloi dengan hasilnya.


Ini gambar kawin 13 tahun lepas. Cuba bandingkan dengan gambar sekarang.

Siapa nak kulit selicin dan segebu dan sekata dan seanjal ini pada usia mencecah 40-an? Anda juga mampu memilikinya!Siapa kata mekap perlu tebal untuk tampil menawan? Yang penting, kulit wajah yang sihat berseri ..
Sila hubungi kak has untuk individual consultation.
Kak has pun nak semua wanita prihatin di luar sana kelihatan cantik menawan, untuk suami, untuk anak-anak dan untuk diri sendiri.

No comments:

Post a Comment