Friday, August 26, 2011

Selamat Hari Raya

Aidilfitri hampir tiba. Antara persiapan kak has adalah penampilan diri.
Wajah kita adalah bahagian pertama yang akan dipandang. Bayangkan wajah anda yang cantik berseri, sekata dan anjal, tak puas dipandang orang. Kak has dah laluinya. Sekarang kak has nak anda semua merasainya.

Ini adalah hasil daripada penggunaan TimeWise Replenishing Serum C. Wajah yang sememangnya sudah sekata dan anjal tampak lebih berseri dan cerah selepas sebulan penggunaan Serum C.

Kak has suka permainan teka umur bersama tetamu yang datang untuk facial percuma bersama kak has. Dua minggu lepas, ada yang meneka umur kak has 29 tahun. Wow! Seronoknya tengok wajah mereka yang tidak percaya bila kak has kata yang kak has sudahpun berumur 40 tahun. Alhamdulillah dengan kurniaan Allah dan terimakasih pada kakak kak has yang menyebabkan kak has bertukar dari produk yang berasal dari Jepun itu ke Mary Kay!



Ini adalah gambar di pagi Raya dua tahun lalu. Gambar setelah menggunakan Serum C.

Ini pula gambar yang baru diambil semalam selepas penggunaan Serum C selama sebulan. Gambar tak begitu jelas sebab diambil dengan kamera iphone sahaja sementara menanti cik abang ke pejabatnya sebentar sebelum menghantar kak has ke pejabat. Bosan la tu .. sebab tu main-main ambil gambar sendiri :-)


Ini pula gambar pagi tadi, masih diambil dengan kamera iphone juga. Bila kulit dah cantik (kata orang kulit kak has cantik tapi pada kak has, biasa saja), mekap sedikit pun sudah memadai.


Gambar-gambar ni ada kak has letak di facebook. Ramai pula yang mula merancang untuk memakai Serum C selepas melihat gambar kak has. Inilah rahsia kak has untuk mendapatkan kulit wajah yang sihat dan cantik berseri di pagi Raya. Biarlah baju Raya tak siap pun (huhu .. dah hantar dari bulan Mei, tapi rupanya tukang jahit sibuk sangat sampai terlupa kain kak has yang 2 pasang tu), janji wajah dah bersedia untuk menyambut Raya :-)


Anda tak teringin untuk mendapatkan kulit wajah seperti saya?

Sesiapa sahaja berupaya untuk kelihatan cantik.












1 comment:

  1. salam kak...
    saya nk tanya tentang set pencerahan Melacep...
    lau kulit saya jenis kering & berminyak sesuai ke guna? berapa harga satu set? boleh akak email dekat sy x tentang produk ni? ni email saya geligabiru@gmail.com

    ReplyDelete