Thursday, August 22, 2013

Mary Kay Lipstick Party

Hari ini saya telah mengadakan parti lipstik di Jabatan Perpaduan di Presint 1 Putrajaya.  Ini adalah kelas susulan yang telah dianjurkan oleh hostess saya,  Cik Puan Tina.  Kelas penjagaan wajah telah diadakan pada awal bulan dan sambutannya sangatlah menggalakkan.
Kelas hari ini agak kecil berbanding yang dulu tapi ianya lebih personalised.  Apa yang kami lakukan hari ini?  Main-main lipstik saja ... Tiap peserta berpeluang mencuba warna-warna terbaru di Mary Kay,  True Dimension Lipstick.  Warnanya memang sangat menarik.  Dan teksturnya juga sangat lembut dan licin.
Warna pilihan hari ini adalah Wild About Pink,  Pink Cherie,  First Blush dan Firecracker.  Memang warna-warna pilihan saya ni ...

Jika anda berminat untuk mencuba warna-warna terbaru ini,  silalah hubungi saya segera.  Segalanya percuma!!  Anda boleh pilih untuk SMS atau Whatsapp ke 016-3610628.

Dan jika anda ingin mengadakan aktiviti seperti ini di pejabat anda,  sila hubungi saya ya.  Saya bersedia untuk mengadakan kelas penjagaan wajah dan mekap asas di pejabat anda secara PERCUMA.
Jangan risau tentang peralatan kerana semuanya saya sediakan.


Kelas baru saja bermula


Masing-masing bersedia untuk melihat personaliti berdasarkan bentuk bibir .. semua enjoy ..


No comments:

Post a Comment